TUITION AGENCY补习社

SINGAPORE新加坡

FAST, EFFICIENT & RELIABLE!快速,有效率及可靠的!

"We provide ONLY Qualified , Experienced and Responsible Tutors!""我们提供合格的,有经验负责任的导师"!

Response Within 24hrs!就在24小时!



==========================
JOB OPENINGS上岗
Tuition Matching学费匹配
Coordinators Positions协调员职务
==========================
We are looking for dynamic coordinators to be part of our team that provides excellent service.我们正在寻找动态协调员将加入我们的团队,提供优质服务.

Positions : Coming Soon!职务:即将到来!

Note: Interested parties please send a mail down to our admin department: admin@tuitionagencysingapore.com for more infomation and we'll contact you once the positions are open.注:有兴趣请发送一封邮件到我们的政府部:admin@tuitionagencysingapore.com如欲获取更多信息,我们会与您联系,一旦立场都是开放的.

==========================

03-06-20072007年3月6日
Coming Soon "A-Tip-A-Day" Stay Tune...即将到来的"尖端为期一天的"留声……

01-06-20072007年1月6日
Latest News FREE DOWNLOAD of "How To Teach" and "How To Study" Package included as a  Welcome Gift!最新消息免费下载"如何教"及"如何学",包括是一个值得欢迎礼物!

30-05-200730-05-2007
Tuition Agency Singapore Blog update.补习社新加坡博客更新.

Click Here For Tuition Agency Singapore Blog点此补习社新加坡博客

 

TUITION AGENCY SINGAPORE补习社新加坡

Frequently Ask Questions频频发问


1.1. What is TuitionAgencySingapore.com?什么是tuitionagencysingapore.com?
Ans: We are a reliable tuition agency in Singapore .答复:我们是一个可靠的学费机构在新加坡举行. We provide ONLY qualified,我们只提供合格的,
experienced and responsible tutors. Once we receive parents' online request, matching有经验和负责任的导师.一旦我们收到家长的订购要求,选配
 will be done from our large tutor database.会做,从我们的大导师数据库. Most registered tutors are undergrads and大多数登记辅导员是大学生和
graduates with diploma/degree qualification.毕业生文凭/学位. We have registered NIE trained school我们已登记聂培训学校
teachers as well.教师等.

2.2. How do I register as tutor?怎样注册我作为家教?
Ans:  You can register through the web site.  Click the "Tutor Box" here at the答复:你可以通过注册该网站.点击"家教信箱",在这里的
Tuition Agency Singapore Main Page.补习社新加坡首页.

3.3. How do I request for a tutor?我怎么要求一个家教?
Ans:  Requesting of a tutor is as simple as a click of a button.答复:请了家教,就是这么简单,一按一个按钮. Click the "Parents  Box"点击"家长信箱"
here at the Tuition Agency Singapore Main Page.这里的学费新加坡处首页.

4.4. Do I have to pay for the registration?我必须要付出的注册?
Ans:  Registration at Tuition Agency Singapore is Free of Charge.答复:在登记处学费新加坡是免费的.

5.5. Will the information I provide be safe online?将我的资料提供安全在线?
Ans: All your personal contact information is confidential and private.答复:您的个人联络资料是机密和私人. We are committed我们承诺
to protecting your privacy.保护您的隐私. Please read our Privacy Statement .请阅读我们的隐私声明.

6: Upon Confirmation, do i have to pay Tuition Agency Singapore 6:经确认,我是否要付学费新加坡机构
for the service ?为服务?
Ans: No, the administration fees of 50% commission is from the tutor's first month's pay.答复:没有,管理费的50%委员会是由导师的第一个月的工资.
 Example: Monthly tuition fee is $300.例如:每月学费为300元. On the 2nd week of employment, we will collect在2周内就业时,我们会收集
$150 of the monthly tuition fee from you, the remaining $150 of the monthly tuition fee150元的每月学费,从你们身上剩下的150元的每月学费
will be payable by you to the tutor at the end of the 4th week upon completion of one将支付你的家教,在最后4周完成一
month's service.一个月的服务.

7.7. My child has started tuition.我的孩子已经开始补习. How do I make payment to the agency?我怎么支付给机构?
Ans: We collect a small agency fee from tutor's 1st salary payment (50%).答复:我们所收集的一个小的介绍费,由导师的第一薪金(50%). For payment付款
details, you may visit Tuition Agency Singapore Tuition Fee Details .详情,你可以访问补习社新加坡学费详情.

8: How long will it be before i get a tutor after doing the online registration ?8:多久才能换来了家教后做的网上登记?
Ans: Upon receiving your Online Registration, our coordinator will get back to you within答复:接到您的网上注册,我们的协调员将回到您
24 hrs or less.  We will contact our tutors within 2 business days and get back to you.24小时或更少.我们会与我们的导师,在2个营业日内,回去给你.
Normally your child can start to have tuition within a week.通常你的孩子可以开始学费已经一个星期.

9.9. I would like to request for a full time tutor/school teacher.我想请一个全职家教/校老师.
Are there any?有什么?
Ans: Tuition Agency Singapore have a wide number of registered full time tutors/school teachers.答复:学费处新加坡有众多的注册全职导师/学校教师. However, tuition rate for full time/school teachers will be higher, and subject to不过,学费率为全职/教师会较高,而受
availability.供货.

10.10. Beside filling up the online form, is there any other ways for me to旁边填写网上申请表,是否有其他方式让我
get a tutor from Tuition Agency Singapore ?得到导师的学费由新加坡机构?
Ans: Yes, you can call us at our hotline at 94331472 from 9am to 5pm.答复:有的,你可以打电话给我们的热线94331472,在上午九时至下午五时. If we can’t answer如果我们不能回答
 your call, kindly leave us a voice mail and we will get back to you ASAP.你的电话,请留下一个留言,我们会找回你的ASAP.

Tuition Agency Singapore | Main Page补习社新加坡|首页




Free Gift!
YOUR WELCOME GIFT!欢迎你的礼物!
  • Enter Your Email And Name Below To Download The FREE Package.进入你的电子邮件地址和姓名,下面免费下载软件包.  
  • (Note: Your email will be kept in privacy. The download link will be sent to your email.)(注:你的电子邮件地址将保持隐私.下载链接会寄给你的电子邮件地址).
  • Email Address :电子邮件地址:
    First Name :名字:




SUBMIT提交

YOUR

 TESTIMONIALS见证

OR FEEDBACK或反馈.

HERE!干杯!

We value every single feedback on how to better improve our service to you!我们珍惜每一个反馈,就如何更好地改进我们的服务给你!
And, we'd love to hear your testimonials too!,我们热切希望听到你见证过! :):)

Submit Your Testim onials提交你testimonials



Tuition Agency Singapore FASTMATCH Service provides the fastest and fuss free way to Matching Tutors and Students.补习社新加坡fastmatch服务提供最快和做文章免费方式选配导师和学生. Click one of the boxes above to registerfor  FREE.点击一个箱子上面registerfor免费的. Check out the Tuition Fees Details.离店学费详情.
Tuition Agency Singapore ,补习社新加坡
Private Tuition Matching Service补习配对服务
Email: admin@tuitionagencysingapore.com电子邮件:admin@tuitionagencysingapore.com

Tutors       |      Parents     |     Tuition Fees      |      About Us      |      Contacts导师|家长|学费|关于我们|联络
Web Resource   |   Articles   |   Education  |   Tuition Agency Singapore Blog  Web资源|文章|教育|补习社新加坡博客
Link Directory   |   Site Map  链接目录|网站地图

Tuition Agency Singapore @ www.TuitionAgencySingapore.Com © 2007    |     Privacy Policy学费处singapore@www.tuitionagencysingapore.com©2007|隐私政策